Necemo dozvoliti pojedincima da preko leđa sportista popravljaju sopstveni rejting | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Necemo dozvoliti pojedincima da preko leđa sportista popravljaju sopstveni rejting

Izvor: Herceg RTV | Datum:30.01.2024.

MH „Elektroprivreda Republike Srpske“, Matično preduzeće a.d. Trebinje podržala je rad džudo kluba „Hercegovina“ iz Trebinja i omogućila normalne uslove za treniranje i takmičenja svih članova kluba, poručuju iz Uprave ovog sportskog kolektiva.
Ističu da su ugovor potpisali sa Agencijom „Xplode media“, koja je bila posrednik u ovom poslu, a od novca koji su dobili od Elektroprivrede nabavili su, kažu, novu opremu, rekvizite za trening djece (strunjače, balon lopte, kimona.. ).
"Mi smo i jedan od odgovora na neutemeljene prozivke pojedinih političara koji preko leđa sportista žele da poprave sopstveni rejting, na, na žalost, lažnim informacijama i izjavama", saopšteno je iz Uprave džudo kluba Hercegovina.
Dodaju da uvredljive opaske odbornika opozicije na račun sportista i sportskih radnika grada Trebinja govore o njima samima i da su ispod su svakog ljudskog dostojanstva.
"Onome ko je nas nazvao dresiranim psima poručujemo da, ako već ne može da se pohvali sostvenim dobrim djelima, pokuša da se suzdrži od činjenja loših jer mu je to za sada, nažalost , jedina kvalifikacija", navodi se u saopštenju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: