U Trebinju praznik rukometa – gostuje aktuelni prvak BiH i član SEHA lige | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U Trebinju praznik rukometa – gostuje aktuelni prvak BiH i član SEHA lige

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:17.02.2017.

Rukometaši Leotara već su uveliko počeli sa pripremama za proljećni dio prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojoj se Trebinjci, nakon prvog dijela takmičenja nalaze na prvom mjestu.

Trebinjci su do sada odigrali tri pripremne utakmice, a Leotaru sutra u goste dolazi HRK „Izviđač“ iz Ljubuškog, koji je aktuelni prvak BiH i član SEHA lige.

Leotar je na pravom putu da ostvari cilj, postane prvak Republike Srpske i na taj način se plasira u Premijer ligu BiH.

„Radi se o izuzetno kvalitetnom protivniku o kome zaista ne treba trošiti riječi. Prvu utakmicu odigrali smo u srijedu u Ljubuškom i s obzirom da je rezultat bio u drugom planu, mogu istaći da sam zadovoljan prikazanom igrom i uvježbavanjem nekih akcija sa igračima koji su u ovom prelaznom roku pojačali naše redove. S obzirom da jurišamo na titulu prvaka Republike Srpske, smatram da su nam potrebne ovako jake utakmice sa renomiranim protivnicima,  da bi što kvalitetnije i spremnije ušli u nastavak šampionata“, rekao je Dragiša Koraćević, strateg Leotara.

Ratko Nikolić

Što se tiče ekipe Izviđača, oni u Trebinje dolaze pojačani Ratkom Nikolićem, prvim kapitenom reprezentacije Srbije, bronzanim sa svjetskog prvenstva u Egiptu i najboljim pivotom na planeti za 2006. i 2007. godinu.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sa početkom u 18.30 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: