Božidar Vučurević najbolji sportista Trebinja za 2023, RK 'Leotar najbolji sportski kolektiv | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Božidar Vučurević najbolji sportista Trebinja za 2023, RK 'Leotar najbolji sportski kolektiv

Izvor: Herceg TV | Datum:13.02.2024.

Za najboljeg sportistu grada Trebinja u prošloj godini, kao i prethodnoj, proglašen je džudista Džudo kluba "Leotar" Božidar Vučurević, dok je najbolji sportski kolektiv Rukometni klub "Leotar".

Drugo mjesto u kategoriji pojedinaca dodijeljeno je članu Rukometnog kluba "Leotar" Đorđu Ratkoviću, dok su treće mjesto podijelili član Atletskog kluba "Trebinje" Marko Šuković i član Atletskog kluba "Leotar" Diana Kovač.

 
U kategoriji sportskih kolektiva drugo mjesto podijeli su Džudo klub "Leotar" i Košarkaški klub "Leotar", dok su treće mjesto podijelili Atletski klub "Trebinje" i Atletski klub "Leotar".

Na večerašnjoj manifestaciji uručene su i plakete i priznanja zaslužnim sportistima, sportskim radnicima i sportskim kolektivima.

Organizatori manifestacije "Izbor najboljeg sportiste grada Trebinja za 2023. godinu" su Grad Trebinje, javna ustanova "Trebinjesport" i "Glas Trebinja".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: