Nove medalje za članove kik-boks kluba „Tigar“ Gacko | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nove medalje za članove kik-boks kluba „Tigar“ Gacko

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:20.02.2017.

Jedinstveno sportsko takmičenje „Grand Pri BiH 2017“ u kik-boksu za kadete, juniore i seniore, održano je proteklog vikenda u Kulturno-sportskom centru na Ilidži. Ovo je jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih turnira kada je kik-boks u pitanju na prostorima BiH, a ove godine je učešće uzelo 428 boraca.

Mlade snage kik-boks kluba „Tigar” iz Gacka imale su uspješan nastup. Matej Mučibabić je u disciplini lajt kontakt, stariji kadet do 32 kg, osvojio 3. mjesto, a u disciplini kik lajt 1. mjesto.

“Iako još nema 10 godina, a borio se sa četiri godine starijim od sebe, Matej Mučibabić je u kik lajtu zabilježio dvije pobjede, i po mom mišljenju ubjedljivo je najperspektivniji takmičar u mojoj trenerskoj karijeri”, rekao je trener Veselin Đuričić.

Milenko Okiljević je osvojio 1. mjesto u disciplini kik lajt do 63 kg senior, Obren Kovačević u disciplini kik lajt, kadet stariji do 63 kg, 2. mjesto, dok je Andrija Govedarica u disciplini lajt kontakt do 42 kg, stariji kadet, osvojio 3. mjesto.

Što se tiče planova za naredni period, 11. marta naši kik-bokseri nastupiće u Banjaluci, a Uroš Mučibabić istog dana ide na pojedinačno prvenstvo u boksu koje će se održati u Brčkom, a koje je izborno za odlazak na Evropsko prvenstvo u boksu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: