Subota dan velike odluke | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Subota dan velike odluke

Izvor: radio Trebinje | Datum:28.02.2024.

U subotu se odlučuje koja će dva kluba napustiti Premijer ligu BiH, a na začelju tabele – osmo Ljubinje Bankom ima sada 12 bodova, deveto brčansko MOK Jedinstvo 11, a deseto Gacko 7.

A baš u subotu, u 19 časova, Gacko na svom terenu dočekuje drugog hercegovačkog predstavnika u ovoj ligi – Ljubinje Bankom, dok Jedinstvu u goste stiže trećeplasirana ekipa Medžik ajsa iz Obudovca.

-Svaka pobjeda protiv Gacka, pa i ona od 3:2, garantuje nam opstanak u društvu najboljih, dok je Gacko, nakon 17 kola, već izgubilo šanse za opstanak u Premijer ligi – kaže trener Ljubinjaca Miladin Rudan, te dodaje da će njegov tim na taj susret putovati u najjačem sastavu: Radoslav Rašo Janjić (kapiten), Luka Gaćina, Aleksandar Đurić, Aleksa i Nemanja Pecelj, Vladimir Krulj, Mirko Kozić, Almedin Mehović, Ognjen Ćorović, Petar Popara, Danilo i Lazar Đogić, Božidar Popović.

U sastavu neće biti iskusnog srednjaka Slobodana Topalovića, koji se oporavlja od povrede zadobijene u Brčkom, protiv Jedinstva i čiji se povratak na teren očekuje tek polovinom marta.

-Logično je da u ovom, presudnom susretu očekujemo pobjedu i bodove, koji nam omogućavaju zadržavanje sadašnjeg statusa, suvišno je i podsjećati da je motivacija na našoj strani, ali sve ćemo to morati dokazati na gostovanju u Gacku – ističe Rudan.

Utakmicu u Gacku, 2. marta, sudiće Predrag Pecikoza iz Doboja i Zdravko Jakiša iz Čapljine.

Uz ovu najavu dodajmo da ženska ekipa Gacko RD Svislajona, nakon 17 prvenstvenih kola, sa 51 bodom, suvereno vodi u svojoj Premijer ligi BiH, sa čak devet bodova prednosti pred drugoplasiranim brčanskim Bimal Jedinstvom.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: