TREBINJCI KUĆI PJEVAJUĆI Rukometaši Leotara slavili u derbiju kola i nanijeli prvi poraz Gračanici na domaćem terenu, nestvarne partije Stankovića i Kneževića | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

TREBINJCI KUĆI PJEVAJUĆI Rukometaši Leotara slavili u derbiju kola i nanijeli prvi poraz Gračanici na domaćem terenu, nestvarne partije Stankovića i Kneževića

Izvor: srpska info | Datum:02.03.2024.

Rukometaši Leotara napravili su veliko iznenađenje na gostovanju Gračanici, poštu su na kraju slavili sa 28:26.

Bio je ovo prvi poraz na svom terenu za momke Damira Daborca, dok su Trebinjci upisali osmu pobjedu u šampionatu i tako se vratili u sami vrh Premijer lige BiH.

Odlično su momci Dragiše Koraćevića otvorili meč, prednost plavo-bijelih je većim dijelom prvog poluvremena iznosila 2 do 3 razlike, ali su domaći u posljednjim sekundima prvog dijela uspjeli smanjiti zaostatak na jedan gol.

Drugo poluvrijeme donijelo je igru gol za gol, dok je Gračanica u 45. minutu uspjela stići do izjednačenja 17:17, ali to je bio njihom maksimum danas. Leotar je sjajnom igrom ušao u seriju 3:0 stigao do 20:17 i do kraja meča nije ispuštao prednost. Na kraju konačnih 28:26.

Apsolutni heroj Trebinjaca bio je Vladimir Stanković sa 16 pogodaka, dok je odličnu partiju pružio i golman Knežević sa 20 upisanih odbrana.

Na drugoj strani jedini raspoloženi u redovima Gračanice bio je Omer Mehmedović sa 8 golova.

U narednom kolu Leotar će dočekati Čapljinu, dok Gračanica gostuje Krivaji


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: