Rukometaši Leotara dočekuju Slobodu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Leotara dočekuju Slobodu

Izvor: radio trebinje | Datum:19.03.2024.

U Trebinju će se sutra odigrati prva utakmica četvrtfinala Kupa BiH. Rukometašima „Leotara“ u goste dolazi Rukometni klub „Sloboda“ iz Tuzle.

„Sutra nas očekuje velika borba. Naš osnovni cilj je pobjeda, da na revanš idemo spremni. Pokušaćemo da imamo što bolji rezultat. Ovo nije lak period jer nas u subotu očekuje utakmica protiv Rukometnog kluba 'Izviđač Agram' Ljubuški, zatim revanš sa Tuzlom, pa utakmica protiv Goražda. Ali trenutno je fokus na ovoj prvoj utakmici protiv Slobode“, kazao je Dragiša Koraćević, trener RK „Leotar“, na današnjoj konferenciji za novinare.

Veselin Savović, golman RK „Leotar“ i kapiten kaže da su igrači spremni za sutrašnju utakmicu.

„Sigurno igramo protiv teškog protivnika ali i mi smo uigrani, vrijedno smo trenirali, imali smo i pauzu da se odmorimo i nadam se najboljem mogućem ishodu sutra“, kaže Savović.

Radovan Uljarević, pivot, najavljuje zanimljivu utakmicu i apeluje na navijače da dođu i pruže podršku.

„Veoma kvalitetan protivnik. Ali mi smo do sada dokazali i pokazali da imamo kvalitetan sastav. Treba da uložimo dosta volje i energije da bismo na revanš u Tuzlu otišli sa dosta većom razlikom“, istakao je Uljarević.

Utakmica će se igrati u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sutra od 18.30 časova.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: