SK „Mladost“ Gacko: Drugo kolo lige kadeta i juniora BiH 2017 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

SK „Mladost“ Gacko: Drugo kolo lige kadeta i juniora BiH 2017

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:28.02.2017.

Strijelci streljačkog kluba „Mladost“ Gacko nastupili su u drugom kolu lige kadeta i juniora BiH 2017. u nedelju, 26. februara. Gađali se u Gacku, Visokom i Tesliću u muškoj i ženskoj konkurenciji, u disciplinama vazdušna puška i pištolj.

Kadetkinje Mladosti, u disciplini vazdušna puška, za ekipni plasman su nastupile u sastavu: Dajana Krstojević (363 kruga), Tijana Milićević (343 kruga) i Ivana Lažetić (342 kruga), a za pojedinačni plasman Tijana Crnogorac (315 krugova).
Ekipno su zauzele treće mjesto sa pogođenih 1048 krugova. Prvo mjesto je pripalo ekipi SK „Sarajevo“ sa 1130 krugova, a drugi je bio „Geofon“ iz Teslića sa 1116 krugova.

Kadeti Mladosti, u disciplini vazdušna puška, za ekipni plasman su nastupili u sastavu: Milan Papović (360 krugova), Milovan Vuković (350 krugova) i Luka Skoko (330 krugova).
Sa ukupno pogođenih 1040 krugova nisu uspjeli da uđu među tri prvoplasirane ekipe u ovom kolu.

Kadeti Mladosti, u disciplini vazdušni pištolj, za ekipni plasman su nastupili u sastavu: Ivan Slijepčević (331 krug), Stefan Aškrabić (305 krugova) i Milan Popović (238 krugova).
Ekipno su zauzeli treće mjesto sa pogođenih 874 kruga. Prvo mjesto je pripalo ekipi SK „Sarajevo“ sa 922 kruga, a drugi je bio „Leotar“ iz Trebinja sa 878 krugova.

Juniori Mladosti, u disciplini vazdušni pištolj, za ekipni plasman su nastupili u sastavu: Nikola Bajčetić (522 kruga), Ivan Slijepčević (503 kruga) i Stefan Aškrabić (432 kruga).
Ekipno su zauzeli drugo mjesto sa pogođenih 1457 krugova. Prvo mjesto je pripalo ekipi SK „Leotar“ iz Trebinja sa 1475 krugova, a treća je ekipa SK „Sarajevo“ sa 1407 krugova. U generalnom plasmanu lige naši juniori su i dalje na prvoj poziciji.

2. mjesto pojedinačno, u disciplini kadeti-vazdušni pištolj zauzeo je Ivan Slijepčević.
3. mjesto pojedinačno, u disciplini juniori-vazdušni pištolj zauzeo je Nikola Bajčetić, a 4. mesto Ivan Slijepčević.

Naredni vikend po kalendaru takmičenja na programu je klupsko prvenstvo i dodjela osvojenih streljačkih zvanja i stimulacija strijelcima po bodovnoj listi rezultata iz protekle sezone.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: