Jelena Milović selektor, a Anja Stević asistent u ženskim fudbalskim reprezentacijama BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Jelena Milović selektor, a Anja Stević asistent u ženskim fudbalskim reprezentacijama BiH

Izvor: radio Trebinje | Datum:30.03.2024.

Jelena Milović, glavni trener ŽK “Leotara“ imenovana je za selektora ženske U-19 reprezentacije BiH, dok je trener ŽK “Leotara“ Anja Stević izabrana za asistenta U-17 reprezentacije BiH.

„Ovo je je još jedno veliko priznanje za naš klub i veliki napredak u profesionalnoj karijeri za Milović, koja je do sada obavljala funkciju pomoćnog trenera u ženskoj U-17 selekciji. Milović će na 'staroj funkciji' u kadetskoj selekciji naslijediti još jedna trenerica iz našeg kluba Anja Stević. Milović je polaznik UEFA kursa za sticanje trenerske PRO licence. Ona je ujedno i prva žena selektor iz Trebinja u nekom od ekipnih sportova u BiH, ali i prvi selektor neke od fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine iz Trebinja. Našim trenericama želimo mnogo uspjeha u radu i očekujemo dobre rezultate sa 'Zmajicama'“, kažu iz uprave ŽFK „Leotar“.

Dvije igračice ŽFK „Leotara“ dobile su pozive za seniorske reprezentacije svojih zemalja u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Una Rankić je dobila poziv novog selektora BiH Selvera Hodžića za utakmice protiv Portugala i Sjeverne Irske, dok će Ajša Kalač nastupati za Crnu Goru protiv Andore i Farskih ostrva.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: