Četvrti Sunrise Beach Volley Tour ovog ljeta u tri grada | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Četvrti Sunrise Beach Volley Tour ovog ljeta u tri grada

Izvor: Herceg RTV | Datum:15.04.2024.

Sunrise beach volley tour, serija izuzetno kvalitetnih turnira u odbojci na pijesku, održaće se ove godine u tri grada Republike Srpske.

Najbolji takmičari regiona za što bolji plasman i bogate nagrade boriće se u Trebinju (6. i 7.jula), Bijeljini (13. i 14. jula) i Gradišci (20. i 21. Jula).
Posle tri uspešne godine Sunrise tour ove godine ima i novine.
Turniri u Trebinju i Bijeljini će biti ,,challangeri” , a veliki i završni turnir će se odigrati u Gradišci, uz nagradni fond koji je značajno uvećan u odnosu na prethodne godine.

„Zahvaljujući velikom uspehu iz prethodnih sezona, vlada ogromno interesovanje i za ovogodišnju seriju“, istakao je nekadašnji odbojkaški as, a sada organizator ovog takmičenja Bojan Novokmet.

,,Očekujemo ekipe iz cijelog regiona, a imamo naznake da nam dolaze i ekipe iz Italije i Austrije što bi nam dalo potvrdu da zaista radimo sjajne stvari.Zahvalio bih se svim sponzorima i ljudima koji stoje iza našeg projekta i vidimo se ovog ljeta na našim turnirima “.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: