Nevesinjci bolji od Željeznice u drugom meču polufinala play-offa za prvaka Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinjci bolji od Željeznice u drugom meču polufinala play-offa za prvaka Republike Srpske

Izvor: KMF Nevesinje | Datum:16.04.2024.

Sinoć je u SD „Nevesinjka“, pred 400 gledalaca, odigrana druga utakmica ½ finala play-offa za prvaka Republike Srpske, a domaći sastav KMF Nevesinje upisao je pobjedu protiv KMF Željeznica iz Trnova i tako izjednačio u seriji na 1:1, te zakazao treći, odlučujući, meč u I. Sarajevu.

Nevesinjski tim je u meč pred svojom publikom ušao sa samo jednim ciljem, a to je pobjeda i izjednačenje serije kako bi se igrala majstorica u I. Sarajevu, s obzirom da se polufinale za prvaka igra na dvije pobjede.

To im je i uspjelo, iako početak meča nije tako izgledao. Na poluvremenu su gosti iz Trnova vodili sa 0:2 golovima iskusnih Dragana Bjelice i Vučine Šćepanovića.

Ipak, u drugom dijelu, baš kao i u prvom meču ovih rivala, Nevesinjci se bude i stižu zaostatak. U 29. minutu na 1:2 smanjio je Radivoje Vuković, da bi izjednačenje donio Dejan Kovačević dva minuta kasnije.

Taj rezultat ostao je do kraja regularnih 40 minuta, pa se pristupilo izvođenju penala. Za razliku od prve utakmice, sada je sreća bila naklonjena Nevesinjcima.

Njihov golman Ognjen Romović čita mladog Đordu u četvrtoj seriji, a onda preciznim udarcem potvrđuje pobjedu svoje ekipe.

Narednog vikenda na programu je treći i odlučujući duel polufinalne serije za prvaka Republike Srpske između Željeznice i Nevesinja u Istočnom Sarajevu, nakon kojeg će biti poznato ko ide u finale prvenstva.

U drugom polufinalu igraju Doboj i Derventa.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: