Vladimir Sazonov ređa teniske uspjehe u Njemačkoj: Odličan je kao igrač, a još bolji kao trener | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vladimir Sazonov ređa teniske uspjehe u Njemačkoj: Odličan je kao igrač, a još bolji kao trener

Izvor: Trebinje Live | Datum:24.04.2024.

 

 

Naš sugrađanin Vladimir Sazonov koji je od prije tri godine na privremenom boravku u Rosenhajmu u Njemačkoj, za kratko vrijeme je uspio da napravi veliki uspjeh kao igrač, a još veći kao trener u tenisu.

Spordbund je najbrojniji klub u gradu za koji Sazano  nastupa i trenutno se nalazi na prvom mjestu rang liste. On je takođe u ovom klubu trener sa preko stotinu članova i šef terena , a angažovan je da radi u još četiri kluba u regionu.

Posljednji uspjeh je pobjeda na regionalnom turniru u miks dublu gdje je sa Čehinjom Niki Lerchenberger uspio da osvoji turnir pobijedivši u finalu Fabiolu Petera i Majka Blankenhorna, a među 25 parova.

Akcenat je ipak na školi tenisa gdje trenutno trenira jako veliki broj djece koja su krenula takmičarskim koracima, a to je kako on kaže tek početak.

Sazonom najavljuje da u septembru stiže i prvi teniski kamp iz Njemačke u Trebinje gdje će predstaviti grad u najboljem svjetlu.

Nedavno je imao operaciju koljena i sa nestrpljenjem čeka povratak na teniske terene.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: