9. Tradicionalni vaskršnji turnir za pionirke Trebinje 2024 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

9. Tradicionalni vaskršnji turnir za pionirke Trebinje 2024

Izvor: Herceg TV | Datum:29.04.2024.

 

Ženski odbojkaški klub „Leotar“ Trebinje deveti put za redom, organizuje turnir kako bi svoj rad predstavili široj javnosti i roditeljima.

Termin je 1. i 2. maj 2024. godine (srijeda i četvrtak). Planirano je da takmičenje počinje u srijedu, gdje bi od 14 časova krenuli sa odigravanjem utakmica prvog kola po grupama. Planirane su dvije grupe po tri ekipe, igralo bi se svako sa svakim u grupama. Prvoplasirani iz grupa bi igrali finale, drugoplasirani za treće mjesto, a trećeplasirani za peto mjesto. Igralo bi se na dva dobijena seta, a treći eventualni set do 15 poena. Nastavak takmičenja je sljedećeg dana, u četvrtak, od 9 časova, sa završetkom do 15 časova, sa vremenom za turističko razgledanje Trebinja i povratkom ekipa u svoje gradove.

Svečano otvaranje turnira je u srijedu, 1. maja, sa početkom u 15 časova, u dvorani JU OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ Trebinje.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: