Atletičari „Leotara“ osvojili 51 medalje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Atletičari „Leotara“ osvojili 51 medalje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.05.2024.

Na četvrtom Međunarodnom atletskom mitingu i u Ligi Hercegovine, održanim juče u Mostaru, članovi Atletskog kluba „Leotar“ osvojili su, u svim uzrasnim kategorijama ukupno 51 medalje - 20 zlatnu, 18 srebrnih i 13 bronzanih, a u ekipnoj konkurenciji zauzeli su ubjedljivo prvo mjesto.

 

„Prezadovoljni smo ostvarenim, ekipno smo bili najbolji, a od naših takmičara izdvajamo Emiliju Miljanović, Lanu Kandić i Srnu Danojlić, koje su bile superiorne u svojim kategorijama“, rekao je za Radio Trebinje trener Milan Spaić.

Emilija Miljanović je osvojila četiri, a Srni Danojlić, Lani Kandić, Mini Vučinić, Jeleni Spaić, te štafetama 2011, 2013. i 2014. godište (Medan, Novčić, Miš i Kraljević; Mitrović, Medan, Kandić i Petrović te Glavaš, Nogoštić, Miljanović, Spaić) pripale su po dvije zlatne medalje. Zlatnim odličjem okitili su se još Lana Đorđić i Jakov Medan.

Po dvije srebrne medalje osvojili su: Jakov Perišić Glebova, Ana Kraljević, Marija Petrović, Sofija Krnojelac, Stela Glavaš, Milica Kraljević, i Andrea Tanasijević. Srebrna medalja pripala je i Lani Đorđić i Uni Miš, te štafetama 2011. godište (Vučurević, Mišković, Turnić, Tanasijević) i 2015. godište (Grčić, Aleksić, Tasić, Rajković).

Tri bronzane medalje osvojila je Una Miš, a sa dva bronzana odličja okitili su se Anastasija Mitrović i Jakov Perišić Glebov, dok su Mina Vučinić, Dea Nogoštić, Lana Đorđić, Stela Glavaš, Maja Medan i Nikolija Rajković osvojile po jednu bronzanu medalju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: