Kajakaši iz Trebinja osvojili šest medalja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Kajakaši iz Trebinja osvojili šest medalja

Izvor: Herceg TV | Datum:09.06.2024.

Kajakaši kajak kanu kluba "Trebišnjica" su ovaj vikend učestvovali na X međunarodnom takmičenju u kajaku na mirnim vodama"Višnjićevo 2024".
Takmičenje je održano na rijeci Bosut u Srbiji.
Pet takmičara iz našeg kluba je uzelo učešće na ovom prestižnom takmičenju i u konkurenciji od 14 ekipa uspijelo da osvoji 6 medalja,od čega četiri zlatne i dvije bronzane medalje.
Svi takmičari su se istakli sa svojim rezultatima i ostvarenim vremenima i tako na prvom ovogodišnjem takmičenju za naš klub pokazali izuzetnu formu.


Takmičari koji su prestavljali naš klub i naš Grad: Tijana Vico,Marija Kurtović,Dimitrije Kusalović,Matija Vico i Momčilo Ninković.
Marija Kurtović je osim u svojoj uspijela da osvoji zlatnu medalju i u kategoriji kadeta(starija uzrasna kategorija),što pokazuje o kakvom sportisti se radi(ona je inače aktuelni prvak Republike Srbije u kategoriji pionira).

 

"Iskoristili smo odlazak na takmičenje u Srbiju da odemo i do Segedina u Mađarskoj i kupimo jedan takmičarski kajak jednosjed. Ovaj kajak je izuzetnog kvaliteta i njegovu kupovinu je u potpunosti omogućio Grad Trebinje.
Ovim putem se zahvaljujem Gradu Trebinju i Gradonačelniku Mirku Ćuriću koji su izvršili uplatu od 2000€ za kupovinu kajaka i samim tim pomogli našim takmičarima da budu konkurentni sa ostalim klubovima.
Ovo je vrijedna donacija za naš klub i mi ćemo sada biti u mogućnosti da još kvalitetnije treniramo i pružimo mogućnost da se još više dijece iz našeg grada bavi ovim psiho-fizičko zdravim sportom.
Zahvalio bih se i zavisnom preduzeću HE na Trebišnjici koje redovno prati i pomaže rad našeg kluba" Trener Vule Pantović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: