VELIKI USPJEH HERCEGOVAČKOG BOKSERA: Gačanin Luka Ilić postao juniorski prvak Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

VELIKI USPJEH HERCEGOVAČKOG BOKSERA: Gačanin Luka Ilić postao juniorski prvak Srbije

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:24.03.2017.

Na prvenstvu Srbije u boksu odžanom u Valjevu od 16. do 19.03.2017. godine bokser iz Gacka Luka Ilić boksujući za B.K. “Cement” iz Beočina u super teškoj kategoriji je ubjedljivo osvojio zlatnu medalju i postao šampion Srbije u juniorskoj konkurenciji.

Inače, ovaj mladi već afirmisani sportista iz Gacka osvajač je mnogih titula na raznim prvenstvima, kako u BiH tako i Srbiji, Balkanu i svijetu.

Već dva puta bio je prvak BiH u kik boksu, prvak Blakana na prvenstvu održanom u Vršcu 2016. godine u prvenstvu održanom u kik boksu. Osvajač je bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu odžanom u Dablinu, Irska. Posljednjih godinu i po dana Luka Ilić, iako član kik boks kluba “Ratnik” iz Gacka kod trenera i boksera Srđana Govedarice boksuje pod nadzorom i budnim okom proslavljenoga jugoslovenskog i srpskog boksera Tadije Kačara, koji ovome borcu predviđa blistavu boksersku karijeru u reprezentaciji Srbije i nove medalje na velikim takmičenjima.

S.C. / Slobodna Hercegovina


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: