Nevesinje: Velež dočekuje starog rivala iz Vojkovića | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje: Velež dočekuje starog rivala iz Vojkovića

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:08.04.2017.

U 20. kolu Druge lige RS – jug Velež dočekuje drugoplasiranu ekipu Famos. Susret na Gradskom stadionu počinje u 16 časova, a pravdu će dijeliti sudijski trojac iz Trebinja na čelu sa Dalibor Stupićem.

FUDBAL: VELEŽ DOČEKUJE STAROG RIVALA IZ VOJKOVIĆA

Velež je solidno otvorio drugi dio sezone osvojivši sedam bodova u četiri kola i sutra želi  da zadrži pozitivan kurs. Nevesinjci će imati težak zadatak pošto je i njihov rival u seriji od tri uzastopna trijumfa. Lider Napredak im je daleko, ali ekipa iz Vojkovića očito igra za svoju dušu.

U posljednje dvije decenije Velež i Famos često su igrali prvenstvene utakmice i domaćini su teško prepuštali bodove. Sigurno da će i četa Jova Mišeljića to sutra imati na umu.

Famos GRBVelez GRB










Sjećanja

Iz arhive smo izdvojili utakmicu sutrašnjih rivala igranu prije 20 godina u Nevesinju.

Velež je silovito otvorio sezonu sa tri startna trijumfa. U četvrtom kolu u goste je stigao Famos i nevesinjska ekipa ih je prosto pomela sa terena. Ipak, te sezone Famos je izborio plasman u Prvu ligu RS, a Velež je zauzeo treću poziciju.

Nevesinje, 24.septembar 1997.

VELEŽ – FAMOS 3:0 (1:0)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 500. Sudija: Vujičić (Foča). Strijelci: Šiljegović u 4, Vasiljević u 53. i Babić u 78. minutu.

VELEŽ: Miroslav Savić, Todorović, Miljan Savić, Vasiljević, Mišeljić, Vujadinović, Stajić (Pikula), Crnogorac, Babić, Šiljegović, Milošević, Glavaš.

FAMOS: Gvozdić, Vučićević, Zenić, Golijanin, Karvan, Kedžo, Antunović, Šešlija, Lubura, Bjelica, Vučićević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: