Vaterpolo klub u Trebinju ponovo startuje nakon 37 godina | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vaterpolo klub u Trebinju ponovo startuje nakon 37 godina

Izvor: Srna | Datum:22.04.2017.

Vaterpolo klub u Trebinju ponovo će početi sa radom nakon tridesetsedmogodišnje pauze, upis novih članova počinje 1. maja, a prvi treninzi trebalo bi da počnu u junu, najavljeno je na sjednici Skupštine Plivačkog kluba "Leotar".

Skupština Plivačkog kluba "Leotar" sinoć je jednoglasno donijela odluku o promjeni Statut kluba prema kojoj će se ovaj sportski kolektiv ubuduće zvati "Plivački i vaterpolo klub Leotar" /PVK/.

Obnovljeni Vaterpolo klub vodiće vaterpolisti Duško Brković i Nikola Lješković, čime će ovaj kolektiv imati stručni kadar neophodan za stvaranje novih vaterpolo nada.

Direktor Javne ustanove "Bazeni" Trebinje Zoran Čučković istakao je da će upis novih članova početi 1. maja, napominjući da su 22 Trebinjca već iskazala interesovanje za ovaj sport.

On je rekao da će nakon upisa biti obavljeno testiranje svih kandidata, jer za bavljenje ovim sportom nije dovoljno samo poznavanje vještina u plivanju.

Čučković kaže da će se treninzi od oktobra održavati četiri puta sedmično u zatvorenom bazenu u Nikšiću, čije je rukovodstvo imalo sluha za potrebe budućih trebinjskih vaterpolista.

Predsjednik Plivačkog i vaterpolo kluba "Leotar" Blagoje Šupić istakao je dobre rezultate plivačkog kluba napominjući da su prošle godine učestvovali na 11 takmičenja i osvojili 82 medalje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: