Fudbal: „Mladost“ Gacko – „Guber“ Srebrenica 2:2 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbal: „Mladost“ Gacko – „Guber“ Srebrenica 2:2

Izvor: gacko-rs.info | Datum:25.04.2017.

Fudbaleri  Mladosti su u  22. kolu Druge lige RS bili domaćini ekipi FK „Guber“ iz Srebrenice. Bila je to utakmica prava prvenstvena sa dosta propuštenih šansi za postizanje golova. Nakon dvije propuštene prilike domaćina gosti su u 16. minutu iskoristili grešku odbrane domaćih i poveli sa 1:0 pogotkom Edhema Ferhatovića. U 47. minutu nakon opravdano dosuđenog penala domaćini su izjednačili na 1:1 preko Rajka Ćeranića. Gosti su u 58. minutu nakon centaršuta preko Bakira Mulamustafića poveli sa 2:1. Domaći su u 71. minutu golom Dragana Goranovića iz slobodnog udarca izjednačili na 2:2 što je bio konačan rezultat utakmice. Kada se sve sabere konačan rezultat od 2:2 i podjela bodova je realan odnos snaga na terenu.

Mladost je igrala u sastavu: Aničić, Nikolić (od 76. min. Delić), Bratić (od 64. min. Dangubić), Lozo, Koprivica, Salatić, Mrković, Goranović Komnenić, Sušić i Ćeranić).

Nakon odigranih 22. kola na prvom mjestu je ekipa FK „Napredak“ iz Donjeg Šepka sa 55 bodova, ispred Jedinstva iz Brčkog sa osvojenih 41 bodom. Mladost se nalazi na devetom mjestu sa osvojenih 28 bodova.

U narednom 23. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra  u srijedu 26. aprila sa početkom u 17  časova fudbaleri Mladosti gostuju kod ekipe FK „Jedinstvo“ iz Brčkog.

Omladinci Mladosti su u 15. kolu Omladinske lige FSRS „JUG“ grupa Hercegovina (Predpioniri, Pioniri i Kadeti) koje se po rasporedu igralo u subotu 21. aprila, trebali gostovati kod vršnjaka FK „Velež“ Nevesinje. Omladinske selekcije nisu otputovale na odigravanje utakmica jer su treneri omladinaca neopravdano odbili da vode ekipe iz razloga minimalnih dugovanja naknade za treniranje. Utakmice su registrovane službenim rezultatom 3:0 za domaćina. Narednih dana Uprava kluba će održati sastanak sa roditeljima djece kako bi se prevazišli problemi oko treniranja jer neodigravanje utakmica može dovesti do sankcija seniorskog tima. Već narednog vikenda po rasporedu su utakmice sa omladincima FK „Sutjeska“ iz Foče.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: