Velež preokretom do tri boda | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Velež preokretom do tri boda

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:25.04.2017.

U 22. kolu Druge lige RS – istok Velež je savladao Drinu sa 2:1 nastavljajući tako uspješnu proljećnu seriju. Nevesinjci su do nova tri boda došli preokretom u drugom poluvremenu. Dinamična i uzbudljiva utakmica zadovoljila je ljubitelje fudbala na Gradskom stadionu.

VELEŽ PREOKRETOM DO TRI BODA

Gosti iz Višegrada poveli su krajem prvog dijela kada je na ubacivanje iz kornera najbolje reagovao Sekulić.  Drugih 45 minuta u potpunosti je pripalo domaćim fudbalerima koji su pritiskali rivala i propuštali prilike. U 75. minutu Prodanović je oboren u šesnaestercu, a odlični sudija Tadić se nije dvoumio i pokazao je na bijelu tačku. Siguran izvođač bio je Petković. Velež je osjetio da je goste sustigao umor, pa su nastavili da atakuju, a živnula je i publika. U 84. minutu na sceni su ponovo dva najiskusnija igrača. Prodanović je izveo korner, a Petković je glavom po drugi put savladao Govedaricu.

U preostalom vremenu Velež nije dozvolio rivalu da ugrozi Zurovca.

Sa tri boda iz ove utakmice nevesinjska ekipa se probila u sredinu tabele. Izabranici Jova Mišeljića su u proljećnom dijelu sezone osvojili 14 bodova u sedam kola i po tom učinku su među najuspješnijim u ligi. U narednom kolu Velež gostuje u Srebrenici, a potom dočekuje Jedinstvo iz Brčkog.

Vel Dri 2

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 350. Sudija: Milan Tadić (Pale). Pomoćnici: S. Došlo (I. Sarajevo), D. Vukašinović (Rogatica). Žuti kartoni: Drašković, Topalović, Grujičić, Prodanović (Velež), Jovanović, Pejović, Marković, Bojat (Drina).

Strijelci: 0:1 Sekulić u 39, 1:1 Petković u 75, 2:1 Petković u 84. minutu.

VELEŽ: Zurovac, Topalović, Šipovac, Petković, Šarenac (Vučetić), Prodanović, Kovačević (Avdalović), Drašković, Radović, Milidrag, Bakoč.

DRINA HE: Govedarica, Sekulić, Bojat, Pejović, Marković, Soldar (Krsmanović), Okuka, Jovanović, Jevđević, Mirković, Savić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: