Prijave do 11. maja: „Trebinjesport“ organizuje turnir u malom fudbalu za veterane | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Prijave do 11. maja: „Trebinjesport“ organizuje turnir u malom fudbalu za veterane

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.05.2017.

Javna ustanova „Trebinjesport“ organizuje prvi trebinjski turnir u malom fudbalu za sportske veterane, starije od 36 godina.

„Ideja nam je bila da motivišemo naše Trebinjce da se što više bave sportom i rekreacijom, a mali fudbal itekako vole ljudi u našem gradu. Turnir je, dakle, u malom fudbalu – ne u futsalu, što znači, za one neupućene, da ekipa broji 5 plus jednog igrača, da se igra se u polju i po ‘starim’ pravilima“, pojašnjava za Radio Trebinje Milan Janković, direktor JU „Trebinjesport“.

Prijave ekipa traju do četvrtka, 11. maja, a taj dan će u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“, sa početkom u 12 časova, biti održano i žrijebanje, formiranje takmičarskih grupa i utvrđen raspored odigravanja utakmica, koje bi trebalo da otpočnu već od sljedećeg ponedjeljka.

Kotizacija za učešće na turniru je 100 KM.

Za najbolje ekipe, uz medalje i pehare, obezbijeđene su i novčane nagrade – 1.000 KM za prvo, 500 KM za drugo i 300 KM za treće mjesto.

Biće proglašeni i najbolji pojedinci u više kategorija, a Janković ističe da je organizator za svaku veče pripremio – i nagrade za publiku.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: