Džudisti osvojili 16 medalja na kupu u Berkovićima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Džudisti osvojili 16 medalja na kupu u Berkovićima

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:14.05.2017.

Na Džudo kupu „Berkovići 2017.“ koji je održan juče u ovom mjestu članovi Džudo kluba Leotar osvojili su 16 medalja i to 3 zlatne, 4 srebrene i 9 bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili Igor Đurica, kadet u kategoriji do 60kg, Vidak Maljević, stariji pionir u kategoriji do 60kg i Ivan Marinović Ot,  mlađi poletarac u kategoriji do 31kg.

Osvajači srebrenih medalja su Srđan Spaić, kadet u kategoriji do 73kg, Blagota Mrdić, kadet u kategoriji do 66kg, Viktorija Dunđerović, stariji pioniri u kategoriji do 63kg i Nikola Striković, stariji pionir u kategoriji do 46kg.

Vrijedan uspjeh ostvarili su i kadeti Dragan Dragović i Lazar Milić, stariji pioniri Pavle Kurdulija, Srđan Anđušić, Stefan Maljević, mlađi pionir Filip Striković i poletarci Danilo Prcović, Andrej Anđušić i Stefan Tubić – koji su se okitili sa bronzanim odličjima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: