Fudbal: FK „Mladost“ Gacko – OFK „Glasinac 2011“ Sokolac 2:2 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbal: FK „Mladost“ Gacko – OFK „Glasinac 2011“ Sokolac 2:2

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:15.05.2017.

Fudbaleri Mladosti su u 26. kolu Druge lige RS bili domaćini ekipi OFK „Glasinac 2011“ sa Sokoca. Bila je to utakmica prava prvenstvena sa dosta šansi i lijepih golova i neizvješnoću pobjednika do samog kraja.

Gostujući tim nakon greške odbrane domaćih dolazi prvi u vođstvo u 18. minutu pogotkom Stefana Arbinje. U 30. minutu isti igrač je spretniji i postiže svoj drugi pogodak za vođstvo gostiju od 2:0. Poslije vođstva gostiju u 44. minutu kapiten domaćih Bojan Mrković je dobio direktni crveni karton nakon namjernog udaranja protivničkog igrača čime je oštetio klub u borbi za bodove. U 48. minutu nakon prekršaja u kaznenom prostoru odlični sudija Remetić svira jedanaesterac za domaćina, a Rajko Ćeranić sigurnim udracem smanjuje rezultat na 2:1. Napadi domaćina se ređaju, ali bez rezultata.

U 85. minutu igrač domaćih Rajko Komnenić svojom nesmotrenošću dobija drugi žuti karton, a time i crveni i domaći ostaju sa dva igrača manje u borbi za povoljniji rezultat. U 88. minutu, nakon izvedenog kornera, Novak Sušić postiže pogodak za domaće i izjednačuje rezultat na 2:2 što je na kraju bio i konačan rezultat utakmice. Kada se sve sagleda ovo je najrealniji ishod utakmice.

Mladost je igrala u sastavu: Guzina, Nikolić (od 57. min Bokić), Lozo, Mrković, Salatić, Goranović, Koprivica, Komnenić, Jokanović, Sušić i Ćeranić.

Nakon odigranih 26 kola na prvom mjestu je ekipa FK „Napredak“ iz Donjeg Šepka sa 62 boda. Mladost se nalazi na jedanaestom mjestu sa osvojena 32 boda.

U narednom, 27. kolu Prvenstva RS – Druga liga „Istok“ koje se igra u nedjelju, 21. maja, sa početkom u 17:30 časova. Fudbaleri Mladosti su domaćini  ekipi FK „Mladost“ iz Rogatice.

Omladinci Mladosti su u 19. kolu Omladinske lige FSRS „JUG“ grupa Hercegovina koje se igralo u nedjelju 14. maja, trebali biti domaćini ekipi FK „Stakorini“ iz Čajniča. Pošto gosti nisu doputovali, utakmice će biti registrovane službenim rezultatom 3:0 za domaće.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: