Odličan nastup plivača Leotara na trećem "Aqua Cup" mitingu u Sarajevu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odličan nastup plivača Leotara na trećem "Aqua Cup" mitingu u Sarajevu

Izvor: Herceg TV | Datum:22.05.2017.

U organizaciji Plivačkog kluba "Aqua" iz Sarajeva u subotu 20. maja održan je jednodnevni međunarodni plivački miting "III AQUA KUP".

Plivači Leotara osvojili su ukupno devet medalja, pet srebrnih i četiri bronzane.

Srebrne medalje osvojili su Dušan Mirdinja u disciplini 100 metara delfin i štafeta 4 x 50 metara mješovito u sastavu Nikola Telebak, Vidak Šarenac, Jovan Topalović i Dušan Mirdinja.

Bronzane medalje osvojili su Veljko Jovanović u disciplini 100 metara leđno, Vuk Varaga u disciplini 100 metara delfin i Nikola Telebak u disciplinama 100 metara leđno i 200 metara mješovito.

Diplome za najmlađe učesnike takmičenja i za vidno popravljenje rezultate dobili su Lidija Bajčetić, Sara Ratković, Helena Jovanović, Srđan Kurtović, Luka Ratković i Milan Bajčetić.

Svi učesnici PVK Leotar, koji nisu osvojili medalje, ostvarili su zapažene rezultate, popravili lična vremena u isplivanim disciplinama i još jednom pokazali veliki uspjeh i napredak.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljalo je 26 plivača: Dimitrije Rajković, Dositej Došlo, Dušan Mirdinja, Filip Čolović, Gojko Janković, Igor Ribić, Jovan Topalović, Luka Ratković, Miloš Ćeranić, Nikola Telebak, Nikša Šarenac, Matija Ratković, Milan Bajčetić, Srđan Kurtović, Stefan Anđelić, Stevan Zirojević, Veljko Jovanović, Vidak Šarenac, Vuk Varaga, Filip Jokanović, Ana Stanković, Doris Ćaćić, Helena Jovanović, Lidija Bajčetić, Nevena Kurtović i Sara Ratković.

Na ovom međunarodnom plivačkom mitingu učešće je uzelo 28 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije sa ukupno 438 takmičara od čega je 250 u muškoj i 188 u ženskoj konkurenciji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: