Zlato za Uroša Mučibabića na Svjetskom kupu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Zlato za Uroša Mučibabića na Svjetskom kupu

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:22.05.2017.

Kik-bokser Uroš Mučibabić osvojio je zlato na Svjetskom kupu u Budimpešti koji je održan od 18. do 21. maja. Jasno je da je konkurencija bila jaka, ako kažemo da je učešće uzelo 2 400 takmičara. Uroš je bio prvi u disciplini K1, u kategoriji do 75kg. Treba naglasiti da je ovaj sjajni borac bez poraza u ovoj godini.

Na Svjetskom kup-u zlato za Uroša

Trener kik-boks kluba „Tigar“ Gacko Veselin Đuričić potvrđuje da je Mučibabić do sada uradio sve što se od njega očekivalo. Do prvog mjesta na Svjetskom kupu došao je savladavši u polu-finalu aktuelnog prvaka Evrope Zdravka Bijelića iz Srbije. U finalu je porazio prvaka Poljske.

Uroša u narednom periodu očekuju Prvenstvo Srbije u Nišu 4. juna, zatim u julu „Trofej Vojvodine“ u boksu koji se održava u Novom Sadu, i kao najvažnije pripreme za Evropsko juniorsko prvenstvo koje će biti održano od 2. do 9. septembra u Skoplju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: