Vujičiću bronza na plivačkom mitingu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vujičiću bronza na plivačkom mitingu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:29.05.2017.

Zoran Vujičić, član Kluba vodenih sportova /KVS/ „Leotar“, osvojio je treće mjesto u disciplini 200 metara delfin na desetom Međunarodnom plivačkom mitingu „Banjaluka open 2017“, koji je proteklog vikenda održan u ovom gradu.

Pored Vujičića, trebinjski klub predstavljalo je još osam plivača, koji su ostvarili zapažene rezultate.

Trener plivača iz Trebinja, Veljko Piljević, rekao je da je zadovoljan nastupom svojih pulena, ističući da im predstoji spremanje za Prvenstvo Republike Srpske, koje je na programu 10. i 11. juna.

Takmičenje u Banjaluci je održano u četiri starosne kategorije sa kvalifikacijama i finalima.

Na mitingu je učestvovalo 350 plivača iz 37 klubova iz osam država – Srbije, Hrvatske, Republike Srpske-BiH, Slovenije, Italije, Kanade, Latvije i Makedonije, kao i seniorska reprezentacija Srbije koja se sprema za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Miting je ujedno i kvalifikacijsko takmičenje za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Budimpešti i za naredne Olimpijske igre mladih koje će biti održano u Buenos Airesu 2018. godine.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: