Karatisti "Veleža" osvojili 23 medalje u Kalinoviku | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Karatisti "Veleža" osvojili 23 medalje u Kalinoviku

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:26.06.2017.

Karatisti „Veleža“ osvojili su 23 medalje na Memorijalnom karate turniru „Petar Jovović Bene“ koji je juče održan u Kalinoviku. Zlatnim medaljama  okitili su se Mihaila Bratić, Filip Vuković, Nikola Radan, Marija Torović i Nemanja Vučić u katama i Arsen Grahovac u borbama. Najsjajnije odličje zaslužio je i muški kata tim.

KARATISTI VELEŽA U KALINOVIKU OSVOJILI 23 MEDALJE

Srebrne medalje osvojili su Nikolina Bratić, Filip Kovačević, Ognjen Torović, Nikola Ristić, Đorđe Manjak, Nikola Bratić, Goran Janjić, Nemanja Vučić i ženski kata tim, a sa bronzanim odličjem u Nevesinje su se vratili Jana Radovanović, Sava Šipovac, Srđan Zurovac, Mihajlo Manjak, Đorđe Bratić, Ognjen Torović i Nikola Ristić.

Pored članova „Veleža“ na turniru u Kalinoviku učestvovali su i mladi karatisti iz Foče, Plužina, Višegrada i Kalinovika. Turnir je posvećen nekadašnjem reprezentativcu bivše Jugoslavije Petru Jovoviću koji je kao oficir Vojske RS poginuo u proteklom Otadžbinskom ratu.

Karate Kalinovik 2


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: