Trebinjci bez finala u igrama na vodi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjci bez finala u igrama na vodi

Izvor: Radio Trebinje | Foto: „City games“ (zvanična Fejsbuk stranica) | Datum:26.08.2017.

Ekipa „Trebinja“ nije uspjela da izbori nastup u finalu „City games“ takmičenja gradova u igrama na vodi, čija se završnica održava u Biogradu na Moru.

Trebinjci, koji kao pobjednici državnog takimičenja na ovoj sportsko-zabavnoj manifestaciji predstavljaju Bosnu i Hercegovinu, u prvom polufinalu zauzeli su četvrto mjesto – iza ekipa iz Crne Gore, Hrvatske i Italije.

Najbolje u prvom polufinalu bile su ekipe iz Herceg Novog i Ploča, koje će sutra u finalu odmjeriti snagu i vještinu u vodi sa još dva – najboljeplasirana tima iz večerašnjeg drugog polufinala, u kojem se takmiče predstavnici Slovenije, Srbije, Makedonije i Mađarske.

Učesnici „City games“ takmičenja gradova nadmeću se u modernizovanim verzijama tradicionalnih igara, kao što su veslo, jadranske bitke, alka, ribarske kašete, leteći vaterpolo, a trebinjski tim predstavljali su plivači, džudisti, planinari i atletičari: Nina Žarković, Anastasija Vlatković, Marina Anđelić, Nikola Kapor, Luka Milidrag, Gradimir Miladinović, Marko Crnogorac, Aleksandar Janković, Miljan Mrdić, Gradimir Ćirić, Aleksandar Vukanović i Veljko Piljević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: