Plivačima PVK „Leotar“ 15 medalja u Sarajevu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivačima PVK „Leotar“ 15 medalja u Sarajevu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:02.10.2017.

Takmičari Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“ osvojili su 15 medalja na 3. Međunarodnom plivačkom miting – „Sharks“ kup u Sarajevu.

U konkurenciji 526 plivača iz 27 klubova BiH, Crne Gore i Mađarske – Trebinjcima je pripala jedna zlatna, osam srebrnih i šest bronzanih medalja.

Jedinim zlatom za PVK „Leotar“ okitio se Srđan Kurtović, u disciplini 100 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su Veljko Jovanović u disciplinama 50 i 100 metara slobodno, Srđan Kurtović – 50 metara slobodno, Stevan Zirojević – 50 metara prsno i 4 x 50 metara slobodno, Miloš Ćeranić – 4 x 50 metara slobodno, Gojko Janković – 4 x 50 metara slobodno i Luka Petrović – 4 x 50 metara slobodno.

Bronzane medalje pripale su Luki Ratkoviću u disciplini 100 metara slobodno, Srđanu Kurtoviću – 50 metara delfin, Lidiji Bajčetić – 25 metara delfin i Veljku Jovanoviću – 50 metara leđno, 50 metara delfin i 100 metara mješovito.

Plivački vaterpolo klub „Leotar“ na ovom takmičenju prestavljala su 24 plivača.

„Ovo je prvo takmičenje posle ljetnje sezone, a rezultati pokazuju veliki napredak koji ćemo dokazati učešćem na takmičenjima koja nam slijede, a to je učešće na takmičenju u Kragujevcu, a poslije toga nas očekuju mini pripreme na Zlatiboru i učešće na Čigota kupu koji se održava na Zlatiboru“, istakao je trener Nikola Lješković.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: