Mladi igrači iz Hercegovine interesantni beogradskim klubovima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladi igrači iz Hercegovine interesantni beogradskim klubovima

Izvor: Srna | Datum:20.10.2017.

Beogradski prestižni fudbalski klubovi sve su više zainteresovani za mlade igrače iz Hercegovine koji na utakmicama privlače pažnju dobrom igrom i talentom.

Jedan od mladih igrača za kojeg je zainteresovan Fudbalski klub /FK/ “Partizan” je devetogodišnji golman Aleksa Denda iz Bileće, igrač “Hercegovca” i Škole fudbala “LeoStars” iz Trebinja.

Ovaj talentovani dječak ostvario je zapažen nastup na ovogodišnjem turniru “Fudbalske zvjezdice” u Trebinju, gdje ga je primijetio “Partizanov” trener koji je izrazio želju da ga vidi u Beogradu na treninzima i utakmicama sa vršnjacima iz ovog fudbalskog kluba.

trebinje sport

Posredstvom “Partizanovog” skauta i trenera Škole fudbala “LeoStars” Igora Joksimovića, Aleksa je prošlog vikenda boravio u Beogradu i nastupao za “Partizan”, te ostavio veoma dobar utisak na dvije utakmice i dva treninga.

“Dalji razvoj mladog golmana iz Hercegovine biće budno praćen. Povremeno će biti pozivan na utakmice FK `Partizan`, a dobio je i program rada u narednom periodu, da bi se što bolje pripremio za izazove koje zahtijeva ovako veliki klub”, kaže Joksimović.

Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: