Plivači KVS „Leotar“ osvojili pet medalja u Mostaru | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivači KVS „Leotar“ osvojili pet medalja u Mostaru

Izvor: Herceg TV | Datum:12.12.2017.

Plivači KVS „Leotar“ osvojili su pet medalja na juče održanom Međunarodnom plivačkom mitingu “Božićni kup“ u Mostaru.

Zlatom se okitio Uroš Kundačina (2000) u disciplini 100m prsno, srebrenu medalju osvojila je Teodora Kraljević (2005) u disciplini 100m mješovito, a ona se okitila i bronzanom medaljom u disciplini 50m leđno.

Bronzane medalje osvojili su još Jovan Vukoje (2005) u disciplini 50m prsno, a u istoj disciplini, u svojoj starosnoj kategoriji i Vuk Danojlić (2003).

„Veoma nam je drago što smo dobili poziv da učestvujemo na LEN-a mitingu u Mostaru gdje su naši plivači u veoma jakoj konkurenciji dokazali da mogu da se nose sa kvalitetnim plivačima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Imajući u vidu da su na takmičenju u Mostaru učestvovali i reprezentativci Hrvatske koji će nastupati na predstojećem Evropskom prvenstvu takmičenje je bilo na visokom nivou. Ponosni smo na postignute rezultate i isplivana vremena naših plivača, koje do kraja godine očekuju još dva takmičenja“, ističe Veljko Piljević, trener u KVS Leotar.

Na plivačkom mitingu u Mostaru nastupilo je 12 klubova iz Hrvatske i BiH sa 105 takmičara.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: