Dodik čestitao Ivani Španović | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Dodik čestitao Ivani Španović

Izvor: Srna | Datum:05.03.2018.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Ivani Španović osvajanje zlatne medalje u skoku u dalj na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu.


 Godine upornog rada, zalaganja i odricanja zasluženo su krunisani ovim velikim uspjehom koji će ostati upisan u istoriji srpske i svjetske atletike.

Ovo je još jedan veliki uspjeh u bogatoj sportskoj karijeri kojim na najbolji mogući način promovišete svoju državu i narod što i nas iz Republike Srpske čini ponosnim.

Želim Vam još mnogo uspjeha i velikih pobjeda na međunarodnim i svjetskim takmičenjima u godinama koje dolaze“, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Ivana Španović osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom dvoranskom prvenstvu, skokom od 6,96 metara u četvrtoj seriji takmičenje u Birmingemu, engleskom Zapadnom Midlendsu.

 


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: