EHF diskvalifikovala srpske rukometašice | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

EHF diskvalifikovala srpske rukometašice

Izvor: RTS | Datum:24.03.2018.

Evropska rukometna federacija (EHF) diskvalifikovala je srpske juniorke, pošto je Vlada Srbije odlučila da se na kvalifikacionom turniru u Kovilovu ne odigra meč između Srbije i Kosova.

Utakmica kvalifikacionog turnira juniorki između Srbije i Kosova otkazana je odlukom ministra unutrašnjih poslova, a EHF je odlučio poslije toga da srpsku selekciju diskvalifikuje iz daljeg takmičenja.

Ostali mečevi na turniru, navodi EHF, trebalo bi da se odigraju bez promena. Na turniru, osim Srbije i Kosova, učestvuju nacionalne selekcije Slovačke i Norveške.

Kvalifikacioni turnir juniorki trebalo je da se igra u Kragujevcu, ali je premješten u Kovilovo iz bezbednosnih razloga.

EHF je odlučio da se utakmica igra "iza zatvorenih vrata", ali je Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo odluku da se meč između Srbije i Kosova ne igra.

Evropska kuća rukometa saopštila je da je u stalnom kontaktu sa svojim predstavnicima u Srbiji, kao i sa čelnicima Rukometnog saveza Srbije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: