Košarkaši Zvezde šampioni Srbije nakon 17 godina | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Košarkaši Zvezde šampioni Srbije nakon 17 godina

Izvor: RTRS | Datum:18.06.2015.
Košarkaši Crvene zvezde novi su šamioni Srbije.

Crvena zvezda - Partizan (FOTO: StarSport) - "Crveno-bijeli" su savladali Partizan rezultaom 58:54 i sa 3-0 u finalnoj seriji osvojili svoj prvi trofej nakon 17 godina.

Tim Dejana Radonjića sjajnu sezonu krunisao je triplom krunom, pošto su prije titule šampiona Srbije osvojili i ABA ligu, te nacionalni Kup.

Treći duel finalne serije počeo je agresivnom igrom na obje strane, da bi nakon izjednačenog prvog perioda Zvezda imala poen prednosti (18:17).

Početak druge četvrtine donio je sličnu situaciju na parketu, "crno-bijeli" su se oslobodili pritiska i narpavili prvu značajniju prednost, koja je u posljednjem minutu iznosila + 10. Tim Dejana Radonjića do poluvremena postiže jedan poen i smanjuje na devet razlike.

Košarkaši Zvezde su u nastavku utakmice zaigrali puno agresivnije, smanjivali prednost te poenima Cirbesa sa zvukom sirene zaključili treći period sa novim vođstvom (46:44).

"Crveno-bijeli" u nastavku prave seriju 10-4 i prednost održavaju do kraja utakmice za zasluženu titulu šampiona.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: