Pejdž: Nigdje se ne voli sport kao u Srbiji | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Pejdž: Nigdje se ne voli sport kao u Srbiji

Izvor: Kurir | Datum:06.07.2015.

Zaigralo je srce ljudima u Srbiji kad su videli Danijel Pejdž kako peva himnu „Bože pravde„. Amerikanka kojom se naš narod ponosi otvorila je dušu za Kurir i pričala kako se osećala prethodna dva meseca, otkako je došla u Srbiju.

danijela pejdz 409x276 Pejdž: Nigdje se ne voli sport kao u Srbiji

Videli smo kako je zlato proslavila Srbija, a kako je to bilo u Danijelinom rodnom Koloradu.

Porodica i prijatelji pratili su sve utakmice, navijalo se za Srbiju u Koloradu, dobila sam mnogo poruka podrške za vreme turnira. Donosim im 20 majica Srbije, tri zastave, pet dresova, bilo je baš mnogo zahteva“, uz osmeh počinje priču Danijel Pejdž.

Interesovalo nas je kakve će utiske iz Srbije podeliti s ljudima u Americi.

Predivno sam prihvaćena, narod u Srbiji je toliko prijateljski i dobrodušan da sam oduševljena, to će da bude moj odgovor na pitanje kako mi je bilo u Srbiji. Tako sam se osećala od prvog dana kad sam došla u Srbiju, ne samo sada posle medalje. Ja sam ponosna Srpkinja, uvukli ste mi se u srce. Nigde nisam videla toliku ljubav prema sportu kao ovde„. 

Koliko je  Amerikanka zavolela našu zemlju najbolje se vidi iz odgovora na pitanje da li će i pre sledeće akcije reprezentacije doći u Srbiju.

Ako uspem to da uklopim s klupskim obavezama, eto mene. Ovo je moja druga kuća i uvek ću rado dolaziti u Srbiju„.

Odlično, taman kad dođeš da vidimo oko te promene prezimena u Pejdžić.

Ha-ha, može, samo da mi tata ne sazna za to. Nisam sigurna da će pristati (smeh). Dobro, ta informacija neće ni da dođe do njega„.

A do tada kako da te zovemo? Koji ti je najdraži nadimak?

Daca, to mi je super„, poručila je Danijel Pejdž


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: