Za samo 60 minuta Nole UKROTIO ZVEREVA, došao do finala, ali i drugog mjesta! | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Za samo 60 minuta Nole UKROTIO ZVEREVA, došao do finala, ali i drugog mjesta!

Izvor: rts | Datum:13.10.2018.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je prvi finalista Masters turnira u Šangaju, jer je ubjedljivo sa 2:0 (6:2;6:1) savladao Sašu Zvereva u prvom polufinalnom meču.

U nezavnično hiljaditom meču u karijeri, Novak Đoković je ostvario jednu od pobjeda koju će dugo pamtiti. Srpski šampion je po prvi put savladao Aleksandra Zvereva sa 6:2, 6:1 i plasirao se u finale Mastersa u Šangaju. Ovim trijumfom Đoković je došao na drugo mjesto ATP liste, a eventulanim osvajanjem trofeja još više će smanjiti zaostatak za prvim teniserom planete Rafaelom Nadalom.

Protivnik Đokovića u finalu biće pobjednik drugog polufinalnog meča u kome će snage odmeriti Rodžer Federer i Borna Ćorić.

Saša Zverev je uspio da parira Đokoviću samo na početku prvog seta, ali je srpski as izborio brejk šansu na trećem servis gemu petog tenisera svijeta i realizovao je za vođstvo koje je još jednim brejkom pretvorio u osvajanje prvog seta sa 6:2.

Slično je bilo i u drugom setu, samo je najbolji teniser Srbije do brejka došao već na drugom servis gemu Zvereva.

Samouvjerenom i odličnom igrom Novak Đoković je bez mnogo neizvjesnosti izborio plasman u finale i šansu za osvajanje i četvrte titule u Šangaju.

Konkurent srpskom teniseru u finalu biće pobjednik drugog polufinalnog meča u kome se sastaju Rodžer Federer i Marin Ćilić.  


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: