Federer: Plakao sam poslije poraza od Đokovića na Vimbldonu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Federer: Plakao sam poslije poraza od Đokovića na Vimbldonu

Izvor: B92 | Datum:20.09.2019.

Rodžer Federer otkrio je, u intervjuu koji je dao za Gazetu delo Sport, da je poslednji put u životu zaplakao posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.


Švajcarac je u brojnim statističkim parametrima bio bolji rival od Đokovića tog dana, imao je i dvije meč lopte na svom servisu, ali je na kraju najbolji teniser sveta slavio u petom setu.

- Posljednji put kada sam plakao? Prije dva mjeseca na Vimbldonu. Na terenu i na dodjeli pehara sam suzdržavao suze. Onda sam došao u svlačionicu i na prvi komentar ‘nisi imao sreće, bio si tako blizu..." sam se slomio i pustio koju suzu - priznao je Federer u razgovoru koji je vodila poznata skijašica Mikaela Šifrin.

Federera često pitaju kada će da prestane da igra profesionalan tenis.

- I prije deset godina su me to pitali, tada je to bilo čudnije. Pitali su me o penziji već kada sam osvojio Rolan Garos (2009). I rekao sam: ‘Imam samo 28!‘ Mislio sam da ću igrati barem do 32-33 godine, poslije je sve išlo svojim tokom. Sada kao da me pitaju to na svakoj konferenciji, ali ni ja ne znam kada ću se povući - kaže Švajcarac.



Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: