Pozitivni i treneri Đokovića i Dimitrova | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Pozitivni i treneri Đokovića i Dimitrova

Izvor: RTRS | Datum:22.06.2020.

Poslije Grigora Dimitrova, još tri osobe koje su učestvovale na Adrija turu pozitivni su na virus korona.
 
Od 22 osobe koje su bile u neposrednoj blizini Dimitrova, odnosno koje su se sinoć testirne, 19 je negativno, a tri su pozitivne.

Pozitivni na virus korona su najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić, kao i Kristijan Groh, trener Dimotrova, te Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića.

Zaraženi članovi Adrija tura će za pet dana ponovo biti testirani. Podsjetimo, Novak Đoković je odlučio da se ne testira u Zadru jer ne osjeća nikakve simptome.

Đoković se danas, zajedno sa svojom porodicom, vraća u Beograd gdje će se javiti svom ljekaru opšte prakse koji će ga pregledati i uputiti ga u nadležnu instituciju gdje će moći da se testira.

Svi članovi Novakovog tima, osim Panikija, su negativni na virus korona, a to uključuje Gorana Ivaniševića, Đorđa Đokovića, Miljana Amanovića, Gorana Đokovića...

Koliko je poznato, Ćorić i Paniki nisu do sada pokazali nikakve simptome kovida-19.

Svi ostali osim navedene tri osobe (od 22 testirane) koje su bile u bliskom kontaktu sa Dimitrovim su slobodni, jer su bili negativni na testu, ali im je propisan obavezan period samoizolacije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: