Đoković dobija rezultate u utorak, poslije toga će se obratiti javnosti | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Đoković dobija rezultate u utorak, poslije toga će se obratiti javnosti

Izvor: RTRS | Datum:22.06.2020.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković testiran je na virus korona i rezultate će dobiti u utorak, potvrđeno je iz njegovog tima. Đoković je testiran pošto se virus korona pojavio među teniserima na Adrija turu.
 
Poslije objave Grigora Dimitrova da je pozitivan na kovid 19, svi učesnici su testirani i potvrđeno je da su zaraženi Borna Ćorić, Novakov kondicioni trener Marko Paniki, kao i Bugarinov trener Kristijan Groh.

Aleksander Zverev i njegov tim bili su negativni na testu, baš kao i Marin Čilić i Andrej Rubljov, koji su ipak odlučili da odu u dvonedjeljnu samoizolaciju.

Novak je odbio da se testira u Zadru, već je tokom dana došao u Beograd i u srpskoj prestonici obavio test, a iz njegovog štaba je potvrđeno da će rezultati stići u utorak.

Pored svjetskog "broja 1", testirani su Đorđe Đoković, direktor Adrija tura, kao i cijela Novakova porodica. Trener Goran Ivanišević je silom prilika morao da se testira dva puta u pet dana i oba puta je test pokazao negativan rezultat.

Đoković će se poslije dobijanja testova obratiti javnosti.

U Zadru su tokom dana objavili da je od 26 dobijenih rezultata, svih 26 bilo negativno, a čeka se još rezultat tridesetak testova.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: