Osnovan Kik-boks savez BiH - Predsjednik Dragutin Papović | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Osnovan Kik-boks savez BiH - Predsjednik Dragutin Papović

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:02.02.2016.

U nedelju je u Sarajevu održana osnivačka skupština Kik-boks saveza Bosne i Hercegovine na kojoj su se kik boks savezi Republike Srpske i Federacije BiH udružili u krovni državni savez, u skladu sa zakonom o sportu.

Skupštini je prisustvovalo 17 klubova iz Republike Srpske i 16 iz Federacije, a prisutni delegati izabrali su rukovodstvo za naredni četverogodišnji mandat. Za predsjednika je izabran Dragutin Papović, aktuelni predsjednik Kik-boks saveza Republike Srpske, a njegovi zamjenici su Alija Ogrić i Brane Mihaljević dok je predsjednik Skupštine Senad Osmanović, predsjednik Nadzornog odbora Branko Grahovac i generalni sekretar Muhamed Šabanović.

Na Skupštini su uručene nagrade i priznanja najuspješnijim takmičarima za rezultate postignute u 2015-oj godini. Takođe, Plaketu je Milovanu Drobnjaku uručio predsjednik Dragutin Papović, za doprinos razvoju sporta kao najstarijem treneru.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: