Nikola Tesla inspiracija za novi dres Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Nikola Tesla inspiracija za novi dres Srbije

Datum:31.08.2020.

Fudbalski savez Srbije najavio je novi dres nacionalnog tima za čiji dizajn je inspiracija bio Nikola Tesla. FSS je na društvenim mrežama objavio kratak video-klip kojim je najavio gostujuću garnituru, posle čega je usledila i zvanična prezentacija.

Nemačka kompanija "Puma" je u saradnji sa nacionalnim savezom kreirala dres u beloj boji sa teget rukavima, na kojima će biti fluorescentno žuti detalji.

Jedan od najvećih naučnika i izumitelja bio je inspiracija za dizajn, a posle zvanične prezentacije poznat je kompletan izgled.

Kada se na društvenim mrežama pre nekoliko meseci pojavio izgled novog dresa, srpski navijači nisu bili zadovoljni, ali je sada stiglo objašnjenje FSS-a.

Prva garnitura opreme biće u standardnoj, crvenoj boji.

Novi dres trebalo bi da "debituje" u Ligi nacija, "orlovi" prvu utakmicu igraju 3. septembra protiv Rusije, a sledeću tri dana kasnije protiv Turske.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: