EP u futsalu: Srbija protiv Kazahstana za prvu medalju u istoriji | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

EP u futsalu: Srbija protiv Kazahstana za prvu medalju u istoriji

Izvor: Tanjug | Foto: M.Vukadinović | Datum:13.02.2016.
Futsal reprezentacija Srbije večeras u Beogradskoj areni igra protiv Kazahstana meč za treće mjesto na prvenstvu Evrope i prvu medalju u istoriji.

EP u futsalu: Srbija (Foto:  M.Vukadinović) -

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević smatra da je Kazahstan ekipa za respekt, ali da će njegovi igrači učiniti sve da pobijede i osvoje medalju.

"Kazahstan je selekcija za svaki respekt, ključni igrač Leo neće igrati zbog kartona, dok im je kapiten povrijećen. Ipak to ništa ne mora da znači. Učinićemo sve da se bronzanom medaljom oprostimo od naše publike", rekao je Kovačević.

Sjajni golman Miodrag Aksentijević ističe da ekipa, uprkos velikoj iscpljenosti poslije poraza od Rusije u polufinalu i dalje ima snage i motiva da se izdigne.

"Bronza se osvaja, a srebro dobija poslije poraza. Još jedan motiv za nas, bili bismo presrećni da osvojimo bronzu, kao i cijela nacija. To bi bila prava nagrada", jasan je Aksentijević.

Reprezentativac Aleksandar Živanović kaže da je u polufinalu propuštena velika šansa, ali da je i polufinale sjajan rezultat.

"Moramo da podignemo glavu gore i 'pokidamo' za treće mjesto", izjavio je Živanović.

Utakmica između Srbije i Kazahstana igra se od 18.30 sati, dok se u finalu od 21 sat sastaju Španija i Rusija.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: