Biciklistička elita sutra u Vlasenici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Biciklistička elita sutra u Vlasenici

Izvor: RTRS | Datum:14.04.2022.

Najteža etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" voziće se sutra od Bijeljine preko Šekovića do Vlasenice.
 
Vlasenica će četvrti put biti domaćin trke, koja je startovala iz Beograda. Priznanje za najboljeg domaćina dobila je 2020. godine, a načelnik Miroslav Kraljević izjavio je da će i ovoga puta dati sve od sebe da organizacija bude na najvišem nivou i da opravdaju titulu.

Organizator trke pozvao je građane da sutra u 13.30 časova na Trgu srpskih boraca u Vlasenici dočekaju čuvene biciklističke timove.

Nakon Vlasenice, slijedi najduža etapa Doboj-Prijedor, a posljednja će biti vožena 17. aprila preko Dervente, Srpca, Gradiške i Laktaša, do Banjaluke.

Na Međunarodnoj biciklističkoj trci "Beograd-Banjaluka" učestvuju 23 ekipe iz 30 zemalja sa četiri kontinenta, sa oko 160 takmičara.

Iz Policijske uprave Zvornik obavještavaju da će sutra od 11.50 časova do prolaska takmičara biti obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Pilica-Karakaj-Donje Caparde-Šekovići-Tišča-Vlasenica, te mole građane za strpljenje ili da u tom terminu koriste alternativne putne pravce.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: