Srbija dočekala zlatne odbojkašice; Santareli dao obećanje (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Srbija dočekala zlatne odbojkašice; Santareli dao obećanje (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:17.10.2022.

Više hiljada navijača dočekalo je ispred Skupštine grada Beograda srpske odbojkašice, koje su na Svjetskom šampionatu u Poljskoj i Holandiji osvojile drugo uzastopno zlato.
 


Doček odbojkašica u Beogradu (Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC)


Predvođene najboljom na svijetu Tijanom Bošković srpske odbojkašice su izašle na čuveni balkon i zasluženo dobile ovacije za sve što su uradile na prvenstvu svijeta i radost koju su donijele navijačima Srbije.

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC


Boškovićeva je poručila je da su tokom takmičenja šampionke osjećale podršku navijača.

- Svaki dan smo osećale jaku podršku. Za nas je uvijek bila i biće velika čast da igramo za našu zemlju. Čvrsto vjerujem da se vidimo sljedeće godine na istom mjestu i istim povodom - rekla je ona.

Okupljenim se obratio i selektor Danijele Santareli koji je obećao da će sljedeći put kada bude na balkonu pričati na srpskom jeziku.

- Vratiću se sljedeće godine i tada ću da pričam srpski. Znao sam da je ovaj nacionalni tim nevjerovatan, da su djevojke nevjerovatne. Hvala mom stručnom štabu, koji je radio nevjerovatan posao. Stručni štab je zajedno sa mnom razmišljao o taktici, napravili smo fantastičnu sinergiju - dodao je Santareli.

Prethodno, u Skupštini grada odbojkašice su pozdravili gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsjednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski sekretar za sport Nikola Penić.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: