Završnica za infarkt: Srbija skinula skalp moćnoj Norveškoj | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Završnica za infarkt: Srbija skinula skalp moćnoj Norveškoj

Izvor: una tv | Datum:10.03.2023.

Orlovi odigrali jako, muški, u triler-finišu bili hrabri, revanširali se rivalu za nedavni poraz na Svjetskom prvenstvu, te praktično uzeli vizu za EP.

Rukometaši Srbije skinuli su skalp jednoj od najboljih reprezentacija svijeta, moćnoj Norveškoj (25:24), te zadržali maksimalan učinak u kvalifikacijama za Evro 2024.

Orlovi su odigrali jako, muški, u triler-finišu bili hrabri, revanširali se rivalu za nedavni poraz na Svjetskom prvenstvu, te praktično uzeli vizu za EP.

 
Jer, učenici Tonija Đerone nakon tri kola imaju maksimalan učinak u grupi i samo ih čudo može spriječiti da odu na kontinentalnu smotru.

Svi su junaci. Pa ipak, jedan se izdvaja, Uroš Borzaš, koji je "poentirao" za trijumf praktično uz zvuk sirene.

 

A nije sve mirisalo na feštu. Jer, izuzetno jaki skandinavski sastav je u većem dijelu susreta diktirao tempo i bio u rezultatskom plusu.

U finišu prvog dijela imali su gosti "plus tri", na odmoru "plus dva", sredinom drugog dijela tri koraka prednosti...

Pa ipak, domaćin je bio najbolji kad je bilo najpotrebnije. Vratio se u igru, poveo u zadnjem minutu, potom primio gol, a onda zadržao staloženost.

Odgovornost je preuzeo Borzoš i bombom zatresao mrežu za veliki, ogroman trijumf.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: