Preprodaju karte za Srpska open; Cijene sežu i do 500 KM | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Preprodaju karte za Srpska open; Cijene sežu i do 500 KM

Izvor: RTRS | Datum:04.04.2023.

Velika potražnja je za ulaznice za sve dane na teniskom turniru Srpska open, a na "crnom" tržištu po oglasima karte se mogu pronaći i po višestruko višim cijenama koje idu čak i do 500 KM.

Samo nekoliko sati nakon što su puštene u prodaju karte za polufinale i finale su razgrabljene tako da će tenisere u Banjaluci u tim mečevima čekati puna nova arena. Ulaznica u prodaji ima samo za još tri uvodna dana.

Pojedinci koji su došli do ulaznica očigledno žele dobro da profitiraju, tako da su se na društvenim mrežama i oglasima pojavile karte koje koštaju od 170 pa do 500 maraka za polufinale i finale.

Inače, cijene za prvi dan počinju od 13 maraka, dok je polufinale 60, a finale 77 maraka.

Srpska open je turnir iz serije 250 ATP bodova, igraće se na šljaci od 16. do 23. aprila, a na njemu će nastupiti i najbolji teniser današnjice Novak Đoković, te još nekoliko zvučnih imena poput Stena Vavrinke, Borne Ćorića, Andreja Rubljeva, srpskih asova Lajovića, Kecmanovića i Krajinovića


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: