Čekanju je kraj: Partizan nakon 13 godina u plej-ofu Evrolige | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Čekanju je kraj: Partizan nakon 13 godina u plej-ofu Evrolige

Izvor: una tv | Datum:08.04.2023.

Crno-bijeli su gostujućom pobjedom nad Monakom stavili šlag na tortu sjajne sezone i pečatirali mjesto među osam najboljih.

Košarkaši Partizana prekinuli su dugogodišnji post i nakon 13 sezona se plasirali u plej-of Evrolige.

Crno-bijeli su gostujućom pobjedom nad Monakom 88:84 (18:22, 24:13, 20:21, 26:28) stavili šlag na tortu sjajne kampanje i pečatirali mjesto među osam najboljih.

 
Činilo se u jednom trenutku da je brejk u Monte Karlu gotova stvar. No, izabranici Saše Obradovića su se vratili iz ambisa, zaprijetili, ali im je u trileru presudio Kevin Panter trojkom za "plus četiri" 17,3 sekunde prije kraja.

Preostali domaći duel sa Panatinaikosom biće prilika da Parni valjak zauzme što bolju pozicija pred doigravanje.

Učenici Željka Obradovića i u Kneževini su imali veliku podršku sa tribina. Bodrio ih je i najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković.

No, vjetar u leđa sa tribina ne da nisu uspjeli da kapitalizuju, nego su dozvolili domaćinu da bitku otvori vođstvom 12:2.

Bio je to poziv za "buđenje", alarm koji je glasno zazvonio i razbudio goste. Do prvog predaha su uspjeli da priđu na "minus četiri", a onda zagospodare parketom u drugom kvartalu.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: