Dodik obišao teniski kompleks: Pokazaćemo cijelom svijetu da je Banjaluka grad sporta (FOTO/VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Dodik obišao teniski kompleks: Pokazaćemo cijelom svijetu da je Banjaluka grad sporta (FOTO/VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:08.04.2023.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obišao je radove na izgradnji teniskih terena u Parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, gdje će se održati turnir "Srpska open".

 

- Ovo su posebni dani za Banjaluku i Republiku Srpsku. Pokazaćemo cijelom regionu da smo grad sporta i da ćemo biti dobri domaćini. Radujem se dolasku Novaka Đokovića i svih teniskih zvijezda - istakao je Dodik.

Predsjednik Organizacionog odbora Srpska open Bojan Vujić odradio je i prvi trening u teniskom kompleksu.

https://www.youtube.com/watch?v=DinHqaoV6Ek&embeds_euri=https%3A%2F%2Flat.rtrs.tv%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=RTRSvijesti

- Teren je odličan, vrhunski. Sve teče po planu i nema sumnje da će svi imati vrhunske uslove. U planu je i egzibicioni meč sa Nenadom Zimonjićem u toku turnira, ali bićete o svemu blagovoremeno obavješteni - naglasio je Vujić.

U Banjaluci od 16. do 23. aprila održaće se teniski turnir "Srpska open", iz serije 250 ATP bodova, na kojem će nastupiti brojne teniske zvijezde, a predvodiće ih prvi reket svijeta Novak Đoković.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Rus Andrej Rubljov, Švajcarac Stanislav Vavrinka, Hrvat Borna Ćorić, Francuzi Gael Monfis i Rišar Gaske, Italijan Fabio Fonjini, srpski teniseri Laslo Đere, Filip Krajinović...

Centralni teren u kompleksu imaće kapacitet 6.000 mjesta. 
 

 

 


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: