Banjaluka čeka spektakl - sutra svečano otvaranje terena | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Banjaluka čeka spektakl - sutra svečano otvaranje terena

Izvor: Glas Srpske | Datum:11.04.2023.

Pet dana preostalo je do početka teniskog spektakla u Banjaluci. Svečano otvaranje terena je sutra u 19 časova.


 Ljubitelji bijelog sporta sa nestrpljenjem čekaju kraj nedjelje  kada će se odigrati prvi mečevi na banjalučkoj šljaci, na turniru Srpska Open. Završni radovi se privode kraju i kompleks će uskoro dobiti finalni izgled u kom će uživati i igrači i publika.

Da je Banjaluka pravi izbor na kom će se okupiti kako svjetska, tako i domaća teniska elita, još jednom je potvrdio Đorđe Đoković, direktor turnira.

„U završnoj smo fazi priprema pred otvaranje turnira. Bilo je vrlo teško ovako nešto organizovati za samo pet mjeseci, ali smo uspjeli uz veliku pomoć grada Banjaluke i Republike Srpske. Svi su stali iza ovog turnira i mnogo smo im zahvalni što su pomogli da pokažemo i ATP-u da je apsolutno sve moguće uz prave ljude i pravu organizaciju“, istakao je Đoković za zvanični sajt turnira.

Turnir na kojem učestvuju Novak Đoković, Aleksej Rubljov, Stanislav Vavrinka, Gael Monfis održava se od 16. do 23. aprila. U nedjelju je ulaz slobodan na mečeve kvalifikacija.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: