Teniski turnir u Banjaluci protiče bez incidenata; Uklonjen jedan dron | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Teniski turnir u Banjaluci protiče bez incidenata; Uklonjen jedan dron

Izvor: RTRS | Datum:20.04.2023.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzima sve potrebne mjere i radnje kako bi teniski turnir Srpska open protekao u povoljnom bezbjednosnom ambijentu i do sada nije zabilježen nijedan ozbiljan incident.

 Građane savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da se pridržavaju zvaničnih pravila ponašanja koje izdao organizator - saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a podsjećaju i da je na snazi zabrana upotrebe dronova u blizini lokacije gdje se održava ATP turnir.

- Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su uklonili jedan dron koji je nalazio iznad Teniskog centra Republike Srpske, čime je jasno prekršena ova mjera zabrane - ističe se u saopštenju.

Policijski službenici su identifikovali lice koje je upravljalo dronom i prema njemu će biti preduzete zakonom propisane mjere.

O događaju je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

- Podsjećamo da su svi posjetioci turnira dužni da prođu protivdiverzione preglede od strane policijskih službenika na ulazima u lokaciju gdje se održava Srpska open, a preporuka je da u cilju izbjegavanja gužvi na lokaciju dođu bar dva sata prije početka zakazanog meča - navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a apelovali su na građane da policiji prijave svako sumnjivo ponašanje


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: